sreda, 5. november 2008

Na 3. dobrodelnem Ha-LEO-ween partyju zbrali več kot 1.500 EUR

V petek, 31. oktobra, je zbrana druščina poplesavala in se zabavala na 3. Dobrodelnem Ha-LEO-ween partyju, na katerem smo zbrali več kot 1.500 EUR. Denar so darovali udeleženci zabave, s čimer smo mladi dokazali, da lahko zabavo združimo s koristnim. Zbrane prispevke bomo namenili za nakup prenosnega računalnika in prilagojen program za slepo študentko iz Kranja.

Že tretje leto zapored smo člani dobrodelnega Leo kluba Brdo in Dobrodelnega Leo kluba Domžale organizirali zabavo za noč čarovnic. V polnem Klubaru v Kranju se je zbralo lepo število mladih, ki so z dobrodelnim prispevki v višini 5 EUR pomagali svoji slepi vrstnici. Z zbranim denarjem v višini 1.500 EUR, ki se je do konca večera nabral na zabavi, bomo kupili prenosni računalnik s prilagojenimi programi za slepo študentko iz Kranja. Računalnik bo študentki, sicer članici Medobčinskega društva za slepe in slabovidne v Kranju, pomagal pri vsakodnevnih študijskih obveznostih.

Na zabavi, ki se je razvila pozno v noč, je nekaterim, ki si na noč čarovnic upajo pogledati v prihodnost, prerokovala vedeževalka, ostali pa so se zabavali ob glasbi DJ-a. V Klubaru, ki se je ta večer prelevil v pravo hišo duhov, so največ pozornosti zbujali tisti, ki so prišli zamaskirani. Dobro razpoloženje in odlična zabava sta dokaz, da se lahko zabavamo in pri tem pomagamo tudi sovrstnikom, ki jim je usoda namenila drugačno življenje. Zahvaljujemo se vsem, ki so s svojimi dobrodelnimi prispevki pomagali pri uresničevanju sanj naše sovrstnice in vsem tistim, ki so dokazali, da skupaj lahko pomagamo!



Ni komentarjev:

Objavite komentar